- speciaal voor Eva -

Woorden van Eva wil haar klanten op elk element van een zo persoonlijk mogelijke ceremonie bijstaan. Daarom bracht ze opnieuw een geweldig initiatief op de markt. Dit e-book maakt deel uit van een digitale geloftenbox die ze aanbiedt voor mensen die hun geloften graag zelf schrijven, maar echt niet weten waar te beginnen. Made in Meadow mocht opnieuw de vormgeving verzorgen.

Eva's andere e-book inkijken? Vier het leven en de liefde vind je hier.

 

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen

contacteer me vandaag nog


 

Heel gestructureerd brengt Eva allerlei tips voor het schrijven van je huwelijksgeloften. "Ik hoor van veel koppels dezelfde verzuchtingen: Wat schrijf je in je geloften? Hoe begin je eraan? Is wat je geschreven hebt goed genoeg?" De geloftenbox helpt je op weg, maar daarnaast krijg je ook persoonlijke feedback op jouw geloften tot 5 dagen voor je huwelijk!

Daarnaast creëerde Made in Meadow bijpassende zijn/haar geloftenkaarten in verschillende kleurthema's. Zo hoef je niet met een vodje aan de slag op je ceremonie en kan je ook dit element helemaal afstemmen op jullie viering. Bekijk ze hier in detail.

 

hoe schrijf je persoonlijke geloften?

Eva's geloftenbox helpt je op weg

 

PAKKET

concept en vormgeving geloftenbox met het e-book 'de huwelijksgeloften: een stappenplan' en vijf zijn/haar geloftenkaarten in verschillende kleurthema's

PRINT / PAPIER

A4 - digitaal

(Woorden van Eva) Ik werkte 2 keer samen met Shari voor de ontwikkeling van een e-boek. Zij zorgde beide keren voor een fantastisch design. Helemaal afgestemd op mijn huisstijl. Shari luisterde naar mijn wensen en voelde perfect aan wat ik wou. Het was niet alleen een super resultaat maar ook een hele fijne samenwerking. Ze is een sympathieke madam, professioneel, stipt, flexibel. Een absolute aanrader!

Made in Meadow helpt je graag op een persoonlijke en eigenzinnige manier
om alles wat je nauw aan het hart ligt vorm te geven.

zo'n project op maat, hoe werkt dat?!


- ik zoek een vormgever voor mijn project -

voornaam
naam

e-mail telefoon* bericht * we kunnen ook even bellen
© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy