- WHEN THE MOON HITS your eye -

like a big pizza pie ... that's amoreeeee* ... Dean Martin moet het al eens meegemaakt hebben want zo bezong hij het althans in een fantastisch lied in 1953. En of ik dat kan beamen (!) Er hing inderdaad liefde in de lucht die welbepaalde avond. Lees hieronder waarom.

*toepasselijk werd dit een 'themesong' én zou het de hele reis blijven door mijn hoofd malen  -- wees gewaarschuwd

Meerbepaald donderdagavond acht juni 2017. Het toeval (jaa - hier ben ik weer, als groot liefhebber van het lot kan ik niet anders dan dit wéér even aanhalen) bepaalde dat we die avond op een zonsondergangwandeling zouden vertrekken, die we toevallig - JUP (!) ik verzin het niet ☺️ - eerder die dag in een willekeurig informatiecenter hadden opgepikt.

Zo vertrokken wij nietsvermoedend - ik althans - en gepakt met camera (steeds), dikke truien, en ons avondmaal in een 'tupperwareke' aan een zéér vermoeiende, maar wondermooie klim - moeten we er toch even bij vermelden.

Hearts will play tippy-tippy-tay ... Mr. Martin is hier weer >> ik zei het toch <<

Halverwege een prachtig natuurspektakel ontvouwde zich een wondermooi stukje geschiedenis - in onze nietige leventjes althans - waarbij Kévin mij plots ten huwelijk vroeg (!)

Onwaarschijnlijk ook dat alle weergoden ons gunstig gezind waren want >> geen wolkje aan de lucht. Zo genoten wij dus van de mooiste zonsondergang ooit! En dit zeg ik niet alleen om bovengenoemde welbepaalde reden. >> Neen EFFECTIEF (!) << En ik citeer de omschrijving van de wandeling: "The setting sun paints the mountains deep red, which is typical for the Dolomites (called Enrosadira in Ladin).

Die mooie nachthemel én nog andere elementen tijdens deze onvergetelijke reis zouden dienen als inspiratie voor onze uitnodiging, want dit vond ik te mooi om niet te delen. Daar was ik althans uitgebreid over aan het mijmeren op onze vele wandelingen die nadien volgden.

Maarrr … de beurs Engaged was me voor. Hoe graag ik ook wou wachten om deze anekdote prijs te geven en onze gasten te verrassen met onze persoonlijke uitnodiging, HÉT idee - om die nachtelijke gradient als achtergrond te gebruiken voor mijn stand - was er ingeschoten en zou er niet meer uitgaan tot ik er gehoor aan gaf!

ZO DUS >> TADAAAA (!!) vorig weekend in absolute primeur … én OOIT >> to be continued ☺️ want met de komst van onze dochter en de start van mijn eigen zaak, staat huwen in het buitenland nog niet meteen op de planning. Lees: de nodige ping-ping ontbreekt. ☺️

Tot slot nog dit: je bent TOEVALLIG (?) ☺️ eens in de buurt en wil zelf die beruchte wandeling stappen? -- DOEN (!)  een aanrader --

>> Meer info vind je hier <<


Benieuwd wat ik allemaal voor jou kan bedenken (?) 
Geduld is een schone deugd, maar hoeft nu even niet >> contacteer me dus snel met om het even welke vraag (!)

helemaal overtuigd

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy