Made in Meadow staat voor grafisch maatwerk. Shari’s creaties zijn volledig gepersonaliseerd en afgestemd op jouw verhaal. Dat vraagt een goed gesprek en iets meer tijd voor het ontwerp. In ruil krijg je kwaliteit en een unieke souvenir voor het leven. Sowieso! ☺️

goed om te weten

Alles is zo veel mogelijk op maat en persoonlijk. Met veel zorg en aandacht voor elementen zoals papier, formaat en print brengt Made in Meadow graag je unieke boodschap/verhaal tot leven en creëert Shari een spraakmakend en tijdloos ontwerp.

"Ik begeleid je graag in je specifieke zoektocht en vind het heerlijk om persoonlijke anekdotes of thema’s in je ontwerp te verwerken. Heb je echter totaal geen idee? Geen zorgen! Samen zoeken we de juiste vertaling van wat er in je hoofd zit, maar er voorlopig niet uitkomt. Weten wat je niet wil, is ook een troef. (Zeer zeker! ☺️) Ik ben een ontwerpster van intuïtieve aard en laat me dus graag meevoeren in jullie wereld. Samen komen we tot de mooiste creaties."

prijsinfo

  • een powervolle branding (?) - offerte steeds op maat. Informeer vrijblijvend naar prijzen voor jouw project.

  • een kaartje om te koesteren (?) - prijzen zijn modulair samen te stellen en starten vanaf 453,75 incl. BTW.
    >> download hier een algemeen prijzenoverzicht voor groot geboortenieuws of wij trouwen

  • elk ander project (?) - aarzel niet om me te contacteren, I DO LIKE A CHALLENGE

(!) omdat Made in Meadow dus volledig op maat werkt (formaat, aantal, papier, druktechniek enzovoort) is het in een eerste fase niet mogelijk je meteen een finaal prijsoverzicht te geven met de (druk)kosten inbegrepen. Uiteraard >> TUURLIJK << worden deze wel op voorhand meegedeeld in verdere fases, wanneer we dus meer zicht hebben op druktechniek, papier, aantallen enzovoort. Op die manier kan er ook steeds bijgestuurd worden of alternatieven worden voorgesteld. Een aantal voorbeeldoffertes kan je inkijken op aanvraag.

(!) specifiek voor geboortes: het drukwerk kan binnen de 24 uur tot max. 2 werkdagen (afhankelijk van druktechniek: digitaal/offset/letterpress/folie ...) tijdens weekdagen (bij Made in Meadow of de drukkerij) in Gent opgehaald worden. Verzenden kan ook (+1 dag).

O-oohja

Houd je van een fijne, onberispelijke afwerking, maar heb je 't zelf niet in de vingers? >> GEEN NOOD (!!) << Made in Meadow werkt het graag netjes voor je af:

  • enveloppen met adreslabel en voering worden standaard kant-en-klaar opgeleverd, geen vervelend kleefwerk voor jou ☺
  • eveneens doopsuiker kan kant-en-klaar worden opgeleverd, geen vervelend plooi- en/of vulwerk voor jou aan € 0,70 per item ☺


Standaard is niet aan jou besteed? Liever puzzel je samen met een expert tot het helemaal goed zit? Écht maatwerk met aandacht en liefde! Even samen de diepte in om later nog lang na te genieten van het resultaat?

jaaaa absoluut

© 2021 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy