"the details are not the details, they make the design" Charles Eames

something special, something personal

Steeds op zoek naar ‘Something Special, Something Personal’, wil ik met ‘Made in Meadow’ uitzonderlijke ontwerpen tot leven brengen. In een digitale wereld snak ik terug naar persoonlijkheid. Ja, echt! Jij, ook?

In plaats van klakkeloos trends volgen, ga ik liever op zoek naar een duurzaam, tijdloos ontwerp dat volledig je persoonlijkheid weerspiegelt en daardoor lang gekoesterd zal worden. Voornamelijk gebruik ik mijn creativiteit om unieke gebeurtenissen zoals een geboorte, huwelijk of de start van een nieuwe zaak te vertalen naar bijzondere totaalpakketten op maat. Graag speel ik daarbij met facetten zoals formaat, papier of druktechniek. Met veel zorg en aandacht voor spannende combinaties van kleuren, lettertypes of papier ... of met aparte details, creëer ik een echte meerwaarde aan de boodschap en zo breng ik allerhande drukwerk en huisstijlpakketten om lang te koesteren.

Made in Meadow werkt 'über' goed samen met mensen die ...

  1. het warm krijgen van unieke en originele spullen én het persoonlijk verhaal/karakter achter het merk. Ze vinden het fijn, vaak als eerste, nieuwe dingen te ontdekken. Ketens of massaproductie zegt hun weinig. Ze weten ook graag wie er achter het label zit en vinden het fijn lokale of kleinschalige ondernemers te steunen met hun aankoop.
  2. deze handgemaakte, unieke en originele spullen op waarde schatten. Ze erkennen de energie en tijd die er is ingestopt en vinden handgemaakt een ongelofelijke meerwaarde.
  3. oog hebben voor detail en de waarde van een totaalconcept inzien. Ze laten liever niet te veel aan het toeval over en houden er van om met zorg aandacht aan details te besteden. Ze vinden het fijn als alle puzzelstukjes samen vallen en ze één mooi geheel kunnen presenteren.
  4. durven uit te besteden en durven vertrouwen op andermans expertise. Ze doen op een expert beroep omdat ze kwaliteit belangrijk vinden.
  5. het leuk vinden samen te brainstormen en na te denken over het eindresultaat. Kant-en-klaar is niet aan hen besteed, liever puzzelen ze samen met een expert tot het helemaal goed zit. Echt maatwerk met aandacht en liefde. Even samen de diepte in om later samen nog lang na te genieten van het resultaat.

Herkenbaar voor jou?

Kijk dan eens bij het aanbod wat ik voor je zou kunnen betekenen.


Ooh, dat ben ik!

contacteer mij

© 2018 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy