- speciaal voor titus -

Voor hun geboortekaartje kwamen Laure en Karel opnieuw* met een avontuurlijk thema op de proppen: poollicht spotten ... Met uiteraard in de hoofdrol niemand minder dan Vedett (hond) en Duchesse (kat).

*Aan alle reislustigen: neem ook even een kijkje naar hun trouwuitnodiging
Of ... nog meer geboortekaartjes met huisdieren? Bekijk dan zeker ook het geboortekaartje van Nelles.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Op de adreslabels prijkt: Sneller dan het licht. Een kleine knipoog naar de ongedurige Titus, die niet snel genoeg aan zijn avontuur kon beginnen en een kleine 2 maandjes te vroeg kwam. Op maat is het zeker!

Als doopsuiker: koddige doosjes propvol zelfgemaakt lekkers. Denk chocolade en nootjes ... Mmmm. En voor wie dat lekkers links kan laten liggen, was er keuze uit 3 platte magneetjes.

Papier met parelmoereffect zet deze unieke belevenis visueel kracht bij.

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabels op naam - postzegel - grijze enveloppe afgewerkt met voering - label pralinedoosjes - set van 3 platte magneten

PRINT / PAPIER

120x170mm - digitaal - Sirio Pearl icewhite 300g

(Laure V.) Made in Meadow heeft ons echt schitterend geholpen. Titus werd 7 weken te vroeg geboren en we waren nog volop bezig met het ontwerp. Shari heeft dan alle zeilen bijgezet om enorm snel het kaartje af te hebben om ze op de bus te kunnen doen. Het kaartje was echt helemaal wat we wilden, daarnaast heeft ze ook nog geholpen met het uitwerken van leuke magneetjes en stickers. Nogmaals bedankt!

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy