- geboortekaartje speciaal voor Nelles -

Hoe we precies weer bij het thema ruimte beland zijn voor Nelles zijn geboortekaartje, weet ik niet meer. Wel stond vast dat de trouwe huisrakkers van Elise en Wouter, namelijk Coco, Sonny (de katjes) en Chouffe (het hondje), een belangrijke rol zouden spelen. Gewapend met een verfstaaltje (shady blue A80 Levis) van Nelles zijn kamertje gingen we aan de slag.

Fan van kaartjes met huisdieren? Bekijk dan zeker ook het geboortekaartje van Titus.

 

dit geboortekaartje valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Leuk extraatje: de actuele maanstand op 19.08.2017 om 05.51 uur werd opgenomen op de achterkant van het geboortekaartje. Via een icoontje, dat als een schuivertje fungeert, werd de fase van de maan aangeduid. Ook kreeg je deze informatieve cijfertjes nog mee: zichtbaarheid: 9% - fase: grootte neemt af - afstand van de aarde: 366.050 km - leeftijd: 26,7 dagen.

Klaar om mooie herinneringen vast te houden: de platte ronde magneetjes van elk expeditielid als doopsuiker. Een mooi souvenirtje voor de fans van Nelles. En uiteraard voor de lekkerbekken ook een snoepzakje.

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabel op naam - postzegel - witte enveloppe met grijze spikkel afgewerkt met gouden voering - set van 3 platte magneetjes - sticker snoepzakjes

PRINT / PAPIER

120x170mm - offset PMS 322 U - Lusso Rough Bright 580g

(Elise V.) Na een geslaagde samenwerking voor onze trouwuitnodiging vroegen we Made in Meadow om een geboortekaartje te ontwerpen. Shari ging met onze vage ideeën aan de slag en maakte een superleuk ontwerp.

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy