Ontwerp geboortekaartjes voor meisjes

Geboortekaartjes laten ontwerpen

Een geboorte is zo'n speciaal moment, daar hoort ook een ontzettend speciaal geboortekaartje bij. Net daar zorg ik met veel plezier voor! Ik vind het geweldig om jullie kindje met een bijzonder kaartje aan te kondigen bij familie en vrienden. Leer me kennen

Ontwerp geboortekaartjes voor meisjes

Krijgen jullie binnenkort een dochter! Waw, proficiat. Ikzelf heb ook een meisje en was dolenthousiast een mini-versie van mezelf te mogen verwachten. Ik kon niet wachten om haar een toffe, unieke stijl te bezorgen en kocht kleertjes die volgens mij perfect bij ons en bij haar zouden passen. En dat gevoel wou ik ook bij het geboortekaartje! Net zoals ik jullie dat gevoel wil bezorgen bij het laten ontwerpen van een geboortekaartje voor jullie meisje, passend bij jullie stijl en gevoel. Zien jullie het speels en kleurrijk of strak en minimalistisch? Ik stel je graag een ontwerp voor op basis van jullie stijl en verhaal.

Dromerig geboortekaartje voor meisjesMinimalistisch geboortekaartje voor meisjes

Bekijk hier alle kaartjes voor stuk voor stuk prachtige dochtertjes dat ik reeds mocht maken.

Ontwerp geboortekaartjes voor jongens- Meer info over geboortekaartjes -

voornaam
naam

e-mail telefoon* bericht * we kunnen ook even bellen
© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy