- speciaal voor ellie -

Of ik iets met vlakken, vormen en heldere kleuren kon doen voor het geboortekaartje van hun dochtertje? Zeker! 
In onze zoektocht botsten we toevallig - zo gaat dat - op een handleiding voor het vouwen van servetten. Aangetrokken tot het patroon van driehoeken en kleurvlakken was een idee geboren. We zouden een extra dimensie toevoegen aan het geboortekaartje door ook in 3D te denken.
Het geboortekaartje zou niet alleen zomaar een mooi patroon hebben, maar ook, eens gevouwen een leuk eindresultaat geven. We kozen voor de sierlijke vormen van een kraanvogel. Met die vouwlijnen creëerde Made in Meadow dit speelse resultaat.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Als doopsuiker kozen we voor bijpassende snoepjes en gepersonaliseerde zeepjes. Alles werd mooi gepresenteerd in een echt kraanvogelwinkeltje.

Een doorschijnende enveloppe die je meteen warm maakt voor de kleurexplosie die zal komen. De gepersonaliseerde postzegel licht alvast een tipje van de sluier op.

De uitnodiging voor de babyborrel kreeg hetzelfde patroon, maar werd gedrukt op een lichter grammage zodat je meteen aan de slag kan. Om je snel op weg te helpen, voegden we op de voorkant wat extra stippellijntjes toe. 

Voor wie niet vertrouwd is met origami, was er een instructiefilmpje op www.vouwenmetellie.be. Op deze mini-website kon je ook het ontwerp downloaden en meerdere kopieën uitprinten voor maximaal vouwplezier.

Wat een vrolijkheid. Het ontwerp van het geboortekaartje leent zich ontzettend voor allerlei toepassingen. Kraamcadeautjes werden dan ook uitbunding besteld. Bordjes, servetten, kussens ... Noem maar op!

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabel op naam - postzegel - transparante enveloppe - ontwerp uitnodiging babyborrel - gepersonaliseerde zeepjes met label - label snoepzakjes

PRINT / PAPIER

135x135mm - digitaal - Digigold icewhite 340g en 100g 

(Sieska A.) Made in Meadow: een plezier om mee samen te werken. Opvolging van ons kaartje van A tot Z: kleurbepaling, vormstudie, passende doopsuiker … Alles werd met de juiste proporties op elkaar afgestemd. We zijn zeer tevreden en twijfelden geen seconde om voor ons tweede boontje ook het kaartje door Made in Meadow te laten ontwerpen. Van postzegel tot briefpapier, tot een prachtig kaartje die het koesteren waard is. We zijn trots op de ontwerpen. Bedankt!

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy