- speciaal voor ALICE -

Mama Vos en haar welpje verwikkeld in een innige, warme omhelzing wanneer de eerste sneeuw valt. Door een atypisch kleurgebruik voor een winters geboortekaartje creëerde Made in Meadow een zeer kleurrijk en zonnig geboortepakket voor Alice.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Maak je groot geboortenieuws compleet met bijpassende adressenlabels op naam en je eigen zegeltjes.

Winterwarm ontworpen door Made in Meadow. Mijn manier om te zeggen: 'met veel plezier gedaan!'

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabel op naam - postzegel - enveloppe kraft - ontwerp uitnodiging babyborrel - sticker snoepzakje - label snoepbolletje

PRINT / PAPIER

170x240mm - dubbel - digitaal - 300g

(Katrien V.L.) We zijn ongelooflijk blij dat we Made in Meadow ons geboortepakket hebben laten ontwerpen! Shari heeft van onze losse ideeën een mooi geheel gemaakt. Ze ontwierp niet enkel een prachtige geboortekaart, maar dacht ook mee over het doopsuiker, de enveloppen ... We kregen ongelooflijk veel complimenten over Alice haar kaart en lieten het ontwerp vergroten om op haar kamer te hangen, zo kunnen we er nog elke dag van genieten! Shari, bedankt voor je werk en de vlotte service!!

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy