- speciaal voor SEPPE -

'Samen lachen, samen spelen ... zelfs mijn liefste Piep Konijn zal ik met je delen!'. Jaa, dat is grote broer Wout met zijn lievelingsknuffel afgebeeld op het retro geïnspireerde geboortekaartje van kleine Seppe.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

 

Ontmoet de echte 'Piep Konijn'. Beide broertjes hebben er eentje. Blauw voor Wout, en nu ook een bruintje voor Seppe.

Doopsuiker - Met zorg naaide mama Liesbeth de stoffen zakjes voor de traditionele suikerbonen. Daarnaast hadden we nog kraftzakjes met de enige echte 'Gentse Neuzekes' en voor de kleintjes was er een mooie kleurplaat met potloodjes.

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - enveloppe kraft - ontwerp doopsuiker stoffen zakje - ontwerp doopsuiker zakje kraft - ontwerp doopsuiker kleurplaat met potloodjes - ontwerp sticker

PRINT / PAPIER

120x170mm - digitaal - Lessebo 300g

(Liesbeth D.M.) Ondanks de niet zo eenvoudige vraag om een portret te maken van mijn oudste zoontje, is het resultaat prachtig. Geboortekaartje tot in de kleinste details uitgewerkt en ook de service met de drukker is zeer vlot verlopen tijdens vakantieperiode.

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy