- speciaal voor Noah -

Het zou iets met het lievelingsgroen van de mama en de zuiderse roots van de papa worden. Tadaaaa! Aanschouw Noahs tropische geboortekaartje en laat je meevoeren naar warmere oorden. 

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Noahs geboortekaartje werd op een kussen geprint! Dit is het vrolijke resultaat. We kozen een sterke, stoere canvas stof die geen vocht opneemt en makkelijk uit te wassen is. Geschikt voor zowel buiten als binnen, en vuile kinderhandjes!

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabel op naam - postzegel - grijze enveloppe afgewerkt met voering - label snoepzakjes - ontwerp ronde buttonmagneet

PRINT / PAPIER

155x155mm - digitaal - Arcoprint extra wit 350g

(Julie B.) Ongelofelijk hoe we van niets tot zoiets prachtig zijn gegroeid, en dit dankzij jou! Perfecte aanvoeling van wat we wouden, goede begeleiding tijdens het hele proces, creatieve ideeën en een magnifiek eindresultaat. Je hebt net dat tikkeltje meer aan ons geboortepakket toegevoegd! Bedankt Made in Meadow!

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy