- speciaal voor lukas -

Een reisje naar Japan deed mama en papa vallen voor een van Hayao Miyazaki's schattige karaktertjes: Totoro. Met eenvoudige vormen en mama's favoriete kleuren creëerde Made in Meadow een eigen versie van het figuurtje.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Het geboortekaartje, mét afgeronde hoekjes, kreeg daarbovenop ook nog eens een hip hoesje. Dankzij de uitsparing aan de zijkant is het leuk spelen met kleine slagzinnetjes: 'Ik ben er!' voor het geboortekaartje, en 'Tot snel!' voor de babyborrel. Oja, voor wie het spotten kan: het patroontje is gemaakt met Totoro's oortjes.

Verscheidene button magneetjes in 2 formaten om alle doopsuikers lustig mee op te vrolijken.

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - ontwerp bijpassend hoesje met patroon - transparante enveloppe - ontwerp uitnodiging babyborrel - ontwerp 6 button magneetjes in 2 formaten - label snoepzakjes

PRINT / PAPIER

140x140mm - digitaal - 300g - afgeronde hoeken

(Lien R.) Wij kregen heel veel leuke reacties op de mooie geboortekaart van Lukas! Het resultaat was een perfecte mix van onze verwachtingen en de ideeën van Shari. Hebben nog elke dag plezier van de grotere print die op zijn slaapkamer staat. Zo tevreden dat een vriendin haar geboortekaartje nu ook bij Made in Meadow laat ontwerpen. Dat zegt alles :-)

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy