- speciaal voor gust -

Wendy en Dieter hadden graag voor hun 2e zoontje opnieuw* een geboortekaartje in 3D uitgewerkt. Deze keer graag met een jungle-thema. We kozen samen de kleuren en hup, ik was vertrokken. Letterlijk spelen met diepte en lagen was de opzet. Het resultaat was een 6-zijdige z-vouw met een lasercutafwerking aan de bovenkant. Zo konden we visueel het effect van het typische dikke bladerdek in een oerwoud creëren. Er mocht al eens een beestje vrolijk uitfloepen.

*Eerder al maakte ik een leuke circustent voor hun oudste zoontje Cas.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Het lichtblauw van de enveloppen in contrast met de iets zwaardere jungle-kleuren. Ook binnenin de enveloppe mocht het knallen met een zebra-voering.

Labeltjes in alle kleurtjes om aan de doopsuiker te hangen.

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabel op naam - postzegel - lichtblauwe enveloppe afgewerkt met voering - ontwerp label doopsuiker

PRINT / PAPIER

210x297mm - drieluik - digitaal - Arcoprint extra wit 350g - lasercut

(Wendy G.) Voor onze tweede spruit konden we weer rekenen op een super samenwerking met Made in Meadow. We zijn zeer blij hoe Shari ons idee heeft uitgewerkt in haar leuke eigen stijl. Opnieuw hadden we een heel uniek geboortekaartje dat op veel lof kon rekenen!

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy