- speciaal voor Daan -

Vrooooeeem! En daar was Daan! Deze stoere geboortekaart hanteert slechts 2 kleuren - maar wat voor knallers - en een treffende vectoriële illustratie. Met hier en daar nog een dotje zwart of metallic zilver zorgen we met dit pakket voor een goeie stroomstoot.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Dit ultradikke papier is een hit! Het brengt ook een leuk digitaal alternatief voor 'kleur op snee' met zich mee. Zo kan je bijvoorbeeld werken met een gekleurd binnenlaagje.

Doopsuiker: als fervente liefhebbers was de keuze snel gemaakt. De m&m's werden gepersonaliseerd met Daantje zijn naam en bliksemschichtjes. Bedankt voor je bezoekje!
Voor de kenners: welk circuit?

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabel op naam - postzegel - enveloppe metallic zilver afgewerkt met voering - label snoepzakje

PRINT / PAPIER

120x170mm - digitaal - Multiloft ultra white 3 lagen

(Elien V.) Eerder al ontwierp Shari onze trouwuitnodiging. Wij kwamen met een vaag idee en Shari dacht enthousiast mee om dit om te zetten in een mooi geheel. 1 jaar later deden we opnieuw een beroep op Made in Meadow voor het ontwerp van onze geboortekaartjes. Opnieuw kwam er een mooi ontwerp en was alles mooi op tijd klaar. Als er nog een broertje of zusje komt, dan weten we reeds waar lopen voor een geboortekaartje!

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy