- DE MOOISTE SPROOKJES VOOR LAUSANNE -

Wie mij kent, weet dat ik van 'het verzenden' graag een feestje maak. Oo(oo)h JAAA! Het aankleden van de enveloppen is iets waar ik met plezier mijn tijd voor neem. Zo ook voor het geboortekaartje van onze dochter Lausanne.

Al langer dan vandaag speelt het idee van uniek gevoerde enveloppen door mijn hoofd. Alleen ontbrak aan dat idee nog betekenis en had ik geen geschikt project om het aan te linken. Want ja, alles moet een reden hebben (een blijkbaar niet-altijd-even-leuke karaktereigenschap, van horen zeggen ☺️). HÉT idee - want zo benoem ik het vanaf nu - belandde dus even in mijn mentale schuif getiteld: 'HIER MOET IK OOIT EENS IETS MEE DOEN'. 

Het was pas toen plots, uit het niets en alsof het voorbestemd was (JA ECHT! Want daar geloof ik dan ook weer in.) mijn schoonmoeder het oude kinderboek: ‘De mooiste sprookjes van Andersen’ van onder het stof haalde. En dat dan, pas vele dagen later toen het eigenlijk zorgeloos op de koffietafel lag te slingeren, HÉT idee plots terug van uit dat mentale schuifje was gekropen.

Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. (Luuuv it when that happens!) De wondermooie illustraties vormden de perfecte basis voor mijn 'unieke-voering-verhaal' én ik had een meer dan persoonlijke link, want het boek had ettelijke keren de papa in slaap weten te vertellen. Zo geschiedde. Ik ging op zoek naar een dubbel om te verscheuren (ajaa ... want ik wil Lausanne er ook uit voorlezen) en HÉT idee was concreet.

Om je nog meer BLA BLA te besparen, documenteerde ik samen met mijn vriend, de 'making of'  in een leuk filmpje. Hieronder kan je trouwens ook vinden welk sprookje bij jouw unieke enveloppe hoort. Zeker checken dus!
 

 

 

 

Tot slot nog dit: The finished project is satisfying, but the joy of it is in the making.

Amen!

meer persoonlijk geboortenieuws ontdekken?


Hans de Sukkel  de sneeuwkoningin  de sneeuwkoningin  de sneeuwkoningin  de sneeuwkoningin  de sneeuwkoningin  de sneeuwkoningin  Ib en de kleine Christine  Ib en de kleine Christine  de wilde zwanen  de wilde zwanen  het lelijke jonge eendje  de soldaat en de tondeldoos  het lelijke jonge eendje  de prinses en de varkenshoeder  Klaas Vaak  de wilde zwanen  de wilde zwanen  de wilde zwanen  Klaas Vaak  Duimelijntje  illustratie schutblad  Klaas Vaak  de tuinman en zijn meesters  de tuinman en zijn meesters  de wilde zwanen  de tuinman en zijn meesters  de tuinman en zijn meesters  de tuinman en zijn meesters  de tuinman en zijn meesters  het herderinnetje en de schoorsteenveger  het herderinnetje en de schoorsteenveger  het herderinnetje en de schoorsteenveger  het herderinnetje en de schoorsteenveger  Klaas Vaak  Klaas Vaak  Klaas Vaak  Klaas Vaak  Klaas Vaak  Klaas Vaak  Klaas Vaak  de bloemen van kleine Ida  de bloemen van kleine Ida  de bloemen van kleine Ida  de bloemen van kleine Ida  de bloemen van kleine Ida  de bloemen van kleine Ida  het tinnen soldaatje  het lelijke jonge eendje  de bloemen van kleine Ida  de bloemen van kleine Ida  de bloemen van kleine Ida  de vliegende koffer  de vliegende koffer  de vliegende koffer  de vliegende koffer  de vliegende koffer  de vliegende koffer  de vliegende koffer  het tinnen soldaatje  het tinnen soldaatje  het tinnen soldaatje  het tinnen soldaatje  het tinnen soldaatje  het tinnen soldaatje  de sparreboom  de sparreboom  de sparreboom  de sparreboom  de sparreboom  de sparreboom  de sparreboom  de sparreboom  de soldaat en de tondeldoos  het lelijke jonge eendje  het lelijke jonge eendje  het lelijke jonge eendje  het lelijke jonge eendje  het lelijke jonge eendje  het lelijke jonge eendje  de kleine zeemeermin  het lelijke jonge eendje  het lelijke jonge eendje  de kleine zeemeermin  de kleine zeemeermin  de kleine zeemeermin  de kleine zeemeermin  de kleine zeemeermin  Ib en de kleine Christine  de kleine zeemeermin  de kleine zeemeermin  de kleine zeemeermin  de kleine zeemeermin  de soldaat en de tondeldoos  de soldaat en de tondeldoos  de soldaat en de tondeldoos  de soldaat en de tondeldoos  illustratie keerzijde franse titelpagina  het meisje met de zwavelstokken  de nieuwe kleren van de keizer  het meisje met de zwavelstokken  het meisje met de zwavelstokken  Ib en de kleine Christine  de nachtegaal  de Tuin van het Paradijs  de Tuin van het Paradijs  de nachtegaal  de prinses en de varkenshoeder  Ib en de kleine Christine  Duimelijntje  de soldaat en de tondeldoos  de wilde zwanen  Duimelijntje  Duimelijntje  Ib en de kleine Christine  Duimelijntje  Duimelijntje  illustratie keerzijde franse titelpagina  de kleine zeemeermin  Hans de Sukkel  Hans de Sukkel  Duimelijntje  ISBN 90 366 0535.0  de sparreboom  de tuinman en zijn meesters  Hans de Sukkel 

Benieuwd wat ik allemaal voor jou kan bedenken (?) 
Geduld is een schone deugd, maar hoeft nu even niet >> contacteer me dus snel met om het even welke vraag (!)

helemaal overtuigd

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy