- ANIMEER JE GEBOORTEKAARTJE -

Deel het allerleukste nieuws, nu ook met het allerleukste sms’je of whatsappje. En geloof me, zelfs de kersverse oma’s, meme’s, mammies of moemoes zullen het kunnen openen >> zo eenvoudig is het (!!) <<

LEUK (!) maar hoe gaat dit precies in zijn werk (?)

Wanneer je bij Made in Meadow een geboortepakket op maat bestelt, kan je ook  -- naast alle andere leuke opties (DU-UH ☺️) -- kiezen om je unieke kaartje te animeren. Het bestaande kaartje wordt voorzien van beweging en opgeleverd als mini-filmpje. Dit stuur je dan simpelweg door naar familie en vrienden via sms, whatsapp ... maar ook uploaden op sociale media zoals facebook en instagram kan.

Praktisch en prijs

Het geanimeerde berichtje is standaard voorzien van de illustratie en de naam zodat ook dit element van je geboortepakket op voorhand afgewerkt kan worden >> NO STRESS << voor alle mommy's and daddy's to be dus (!!) Uiteraard kan je er ook voor kiezen de datum* in de animatie te verwerken. Het filmpje wordt dan de dag van de geboorte afgewerkt (+1 dag). We houden het bestaande printformaat van het kaartje aan of je kiest ervoor de animatie om te zetten naar een ander formaat* gangbaar op sociale media.

Ok, duidelijk (!) Maar eu ... QUANTA COSTA (?) >> Een geanimeerd geboortekaartje kan al vanaf € 102,85 incl. BTW << bovengenoemde opties met * hanteren een meerprijs.

ja! verkocht!

Bekijk alle andere info betreffende groot geboortenieuws en mijn werkwijze hier.


Benieuwd wat ik allemaal voor jou kan bedenken (?) 
Geduld is een schone deugd, maar hoeft nu even niet >> contacteer me dus snel met om het even welke vraag (!)

helemaal overtuigd

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy