- DE MOOISTE SPROOKJES VOOR LAUSANNE -

Wie mij kent, weet dat ik van 'het verzenden' graag een feestje maak. Oo(oo)h JAAA! Het aankleden van de enveloppen is iets waar ik met plezier mijn tijd voor neem. Dit was ook niet anders voor het geboortekaartje van onze dochter Lausanne.

Al langer dan vandaag speelt het idee van uniek gevoerde enveloppen door mijn hoofd. Alleen ontbrak aan dat idee nog betekenis en had ik geen geschikt project om het aan te linken. Want ja, alles moet een reden hebben (een blijkbaar niet-altijd-even-leuke karaktereigenschap, van horen zeggen ☺️). HÉT idee - want zo benoem ik het vanaf nu - belandde dus even in mijn mentale schuif getiteld: 'HIER MOET IK OOIT EENS IETS MEE DOEN'. 

Het was pas toen plots, uit het niets en alsof het voorbestemd was (JA ECHT! Want daar geloof ik dan ook weer in.) mijn schoonmoeder het oude kinderboek: ‘De mooiste sprookjes van Andersen’ van onder het stof haalde. En dat dan, pas vele dagen later toen het eigenlijk zorgeloos op de koffietafel lag te slingeren, HÉT idee plots terug van uit dat mentale schuifje was gekropen.

Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. (Luuuv it when that happens!) De wondermooie illustraties vormden de perfecte basis voor mijn 'unieke-voering-verhaal' én ik had een meer dan persoonlijke link, want het boek had ettelijke keren de papa in slaap weten te vertellen. Zo geschiedde. Ik ging op zoek naar een dubbel om te verscheuren (ajaa ... want ik wil Lausanne er ook uit voorlezen) en HÉT idee was concreet.

Om je nog meer BLA BLA te besparen, documenteerde ik samen met mijn vriend (die monteur is en goed met camera's overweg kan - de term fotograaf vindt hij voor zichzelf te chic), de 'making of'  in een leuk filmpje. Hieronder kan je trouwens ook vinden welk sprookje bij jouw unieke enveloppe hoort. Zeker checken dus!
 

 

 

 

Tot slot nog dit: The finished project is satisfying, but the joy of it is in the making.

Amen!

meer persoonlijk geboortenieuws ontdekken?



© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy