- speciaal voor EVA -

Kleine geloftenboekjes zijn schattig en hip maar niet praktisch. Een gewoon A4'tje is dan weer niet bijzonder stijlvol. Deze geloftenkaarten zijn dus de ideale oplossing. Eveneens vermijd je zo speechen op je grote dag met een vodje in de hand. 

Bekijk hier ook het digitale e-book dat samen met deze kaarten wordt aangeboden in Eva's digitale geloftenbox.

 

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen

contacteer me vandaag nog


De geloftenbox is een digitaal product, maar deze geloftenkaarten kan je zelf thuis afdrukken, of laten afdrukken in de betere kopiezaak. Kies jezelf een mooi papiertje en personaliseer ook de voorkant met jullie namen en huwelijksdatum.

 

hoe schrijf je persoonlijke geloften?

Eva's geloftenbox helpt je op weg

 

PAKKET

ontwerp zijn/haar geloftenkaarten in vijf kleurthema's - worden samen met het e-book 'de Huwelijksgeloften: een stappenplan' aangeboden in een digitale geloftenbox 

PRINT / PAPIER

A4 - digitaal - zelf te personaliseren en naar keuze te drukken

(Woorden van Eva) Ik werkte 2 keer samen met Shari voor de ontwikkeling van een e-boek. Zij zorgde beide keren voor een fantastisch design. Helemaal afgestemd op mijn huisstijl. Shari luisterde naar mijn wensen en voelde perfect aan wat ik wou. Het was niet alleen een super resultaat maar ook een hele fijne samenwerking. Ze is een sympathieke madam, professioneel, stipt, flexibel. Een absolute aanrader!

Made in Meadow helpt je graag op een persoonlijke en eigenzinnige manier
om alles wat je nauw aan het hart ligt vorm te geven.

zo'n project op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy