- speciaal voor EVA -

Met Woorden van Eva is het altijd leuk samenwerken. Onze interesses, doelgroep en manier van werken overlappen elkaar. Bovendien heeft ze een romantische huisstijl waar ik me volop kan mee uitleven. Daarnaast heeft ze ook geweldige ideeën zoals dit e-book met waardevolle inzichten van een professioneel ceremonie-spreker over hoe je een viering allemaal kan invullen en bovenal persoonlijk maken. Made in Meadow verzorgde de vormgeving van dit unieke weggevertje.

Bekijk hier het resultaat van nog een topsamenwerking met Eva!

 

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen

contacteer me vandaag nog


 

Elke grote mijlpaal in een mensenleven komt aan bod in dit e-book en je wordt verwend met een handige checklist voor jouw eigen persoonlijke ceremonie. Met ook de mooie foto's van Amélie Soenen was het een plezier dit magazine vorm te geven.

Ik mag je dus verklappen >> dit e-book staat tsjokvol interessante inzichten en tips voor het vormgeven en invullen van je persoonlijke ceremonie. Gratis te downloaden via www.woordenvaneva.be

 

PAKKET

ontwerp e-book Vier het Leven en de Liefde

PRINT / PAPIER

 210x270mm - digitaal product

(Woorden van Eva) Ik werkte 2 keer samen met Shari voor de ontwikkeling van een e-boek. Zij zorgde beide keren voor een fantastisch design. Helemaal afgestemd op mijn huisstijl. Shari luisterde naar mijn wensen en voelde perfect aan wat ik wou. Het was niet alleen een super resultaat maar ook een hele fijne samenwerking. Ze is een sympathieke madam, professioneel, stipt, flexibel. Een absolute aanrader!

Made in Meadow helpt je graag op een persoonlijke en eigenzinnige manier
om alles wat je nauw aan het hart ligt vorm te geven.

zo'n project op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy