- speciaal voor anna -

Oude postkaarten, retro prentjes en illustraties van schattige meisjes met de leukste outfitjes. Ons inspiratiebord voor Anna's geboortekaartje hing er vol van. En wanneer je die echte vintage look-and-feel wil doortrekken in het drukwerk, ga dan voor aangepast papier. We kozen een fijn gehamerd structuurpapier van Fedrigoni, nl. Tintoretto Gesso. Een niet te missen meerwaarde die je echt kan voelen.

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets


 

Te vroeg? Gewoon nieuwsgierig. ☺️ Soms gaat het eens niet zoals gepland ... maar dat is net het leuke aan op maat werken. Kleine details zoals deze maken een knipoog naar een ietwat ongeduldige Anna, die twee maandjes te vroeg kwam piepen.

Haal je potloden van onder het stof, want deze enveloppevoering kan je dus zelf verder inkleuren. 'Onze kaartjesfee was nog niet helemaal klaar. Kleur jij verder?'

Waarschijnlijk omdat ik zelf het mottigste handschrift ooit heb (uhum ... van horen zeggen toch), biedt Made in Meadow ook adreslabels op naam aan. Extra voordeel: zo is ook het retouradres mooi vormgegeven. Oja, had ik al laten vallen dat we haast hadden? 'Levering met spoed!'

Voltreffer! Zeepjes doen het altijd goed als doopsuiker. 3 kleurtjes en geurtjes om uit te kiezen. Daarnaast traditionele kersenstokjes met zachte bite, bereid met natuurlijk kersensap! Onder het motto: 'weet wat je eet'. De stokjes bevatten uitsluitend natuurlijke kleurstoffen en aroma's.

PAKKET

ontwerp geboortekaartje - adreslabel op naam - postzegel - enveloppe kraft afgewerkt met voering - label snoepzakje - ontwerp doopsuiker zeepje

PRINT / PAPIER

105x148mm - digitaal - Tintoretto Gesso 300g


(Greet V.) Ik liet voor mijn beide dochters Lena en Anna een geboortepakket ontwerpen door Made in Meadow. De persoonlijke aanpak van Shari is voor mij doorslaggevend. Samen bespraken we de stijl en het thema van de kaartjes en de geschenkjes. Voor Anna, mijn jongste dochter, kozen we voor een kaartje met een mooie ouderwetse tekening. Shari tekende en hertekende het blonde meisje met konijntje tot het helemaal goed zat! We kozen voor snoepjes en zeepjes die mooi aansloten bij het retro thema. Leuk detail is dat ook de omslagen en postzegels persoonlijk ontworpen worden. We weten dat we bij Made in Meadow terecht kunnen voor een uniek ontwerp waarvan er geen dertien in een dozijn zijn!

Wanneer je HÉT kaartje NIET - NERGENZZzz (pfff) kan vinden. Laat het dan maken? ☺️ Speciaal en speciaal voor jou ontwerpt Made in Meadow een hoogstpersoonlijk pakket om daarna nog lang, lang te koesteren.

zo'n kaartje op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy