- speciaal voor ellen -

Dit logo lezen? Dat doe je een beetje in een andere richting dan je gewoon bent. Maar dit logo voelen? Dat doe met je snoet vooruit, zacht in de wind. Heel naturel vangen je haren het briesje en je hersenen de ziel van deze huisstijl. Spreek ik te lyrisch? Misschien. Maar of de persoonlijkheid van fotografe Ellen Claes in deze huisstijl gevangen zit? Geen twijfel mogelijk!

 

valt meteen in de smaak

ja, ik wil ook zoiets

 

Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren, maar zoek je toevallig nog een fotografe met een bijzondere, pure stijl? www.storiesofyou.be
 


- kleurenpallet -

Fotografe Ellen Claes heeft een grote liefde voor de pure Japanse esthetiek en met een heel atypische stijl van fotograferen was het een ware opdracht om dit in een allesomvattende huisstijl naar voor te brengen. Ja. Vast en zeker: 'Less is more' in deze branding.

Uitpuren. Tot de essentie. Dat was het doel. Daarom koos Made in Meadow voor een typografische oplossing: met een spel van witruimte, leesrichting en afwijken van gangbare grafische regels, zoals bijvoorbeeld die van 3. Zo creëren we persoonlijkheid en een strakke eenvoud, dat toch net dat tikkeltje anders aanvoelt.

PAKKET

concept huisstijl - ontwerp logo - ontwerp visitekaartje, brochure en prijslijst

PRINT / PAPIER

55x85mm - 3-luik open 148x315mm - 2-luik open 230x300mm - offset CMYK

Je start je eigen zaak? PROFICIAT! Of je bent uitgekeken op je huidige merkidentiteit ... (kan ook). Made in Meadow helpt je maar al te graag om op een zeer persoonlijke en eigenzinnige manier je bedrijfsidee vorm te geven. Tjakka!

zo'n project op maat, hoe werkt dat?!

© 2020 made in meadow - BTW BE 0821 905 843 - sitemap - algemene voorwaarden - privacy policy